Levering torsdage i Københavnsområdet. Bestil senest onsdag kl. 12. Levering: 49kr - Gratis over 750 kr. Læs mere.

Agurkesalat med gedeost (forret/tilbehør)

undefined

Tilberedelsestid: Ca. 5 minutter.

Ingredienser:

1 agurk

1 halv frisk gedeost naturel

1 salatløg

1 halv chili

1 stilk esdragon

1 stilk dild

1 gavmild sjat olivenolie

Husk at tage agurk og gedeost ud af køleskabet mindst en halv time før du skal spise retten. Skræl halvdelen af agurkeskrællen bort, så du får en agurk med fire tykke striber på hver side. Riv den skråt i helt tynde skiver på et mandolinjern eller tilsvarende. Bland agurkestykkerne med det finthakkede salatløg samt den nippede dild og esdragon med olivenolien og server det på et fad. Fordel små stykker af de fintskårne chilier og gedeosten på toppen og krydr med salt og peber efter behov.

NB. Dild og esdragon er klassisk, men prøv også andre smagskombinationer der fungerer med agurkerne, fx anisisop der også har den anismyntede karakter - eller noget helt andet. 

Tilbage til toppen