VI HOLDER SOMMERFERIE NU :) VI HÅBER PÅ AT SE DIG IGEN EFTER DEN 23. JULI HVOR VI HAR OPDATERET VORES SORTIMENT MED DE FRISKESTE RÅVARER. DU KAN DOG FORTSAT LØBENDE BESTILLE VARER HER I BUTIKKEN. NÆSTE LEVERING HJEM TIL DIT KØKKEN ER TORSDAG DEN 30. JULI.

Alle råvarer - vores grøntsager, mejeri og kød kommer fra Sjælland og Sydhavsøerne. Tomater, aubergine og peberfrugter fra Vidarslunds biodynamiske gartneri ved Faxe, frisk hvidløg fra Poul Johansen Økologi, yoghurt og ost fra Hårbølle Mejeri - begge på Møn, friske urter og asparges fra Den Grønne Verden på Lolland. Nye kartofler fra Lammehave Økologi på Falster. Flere urter fra Mangholm Økologi i Nordsjælland. 

Alt er produceret lokalt i biodynamiske, økologiske og regenerative landbrug, af mennesker der er passionerede for deres håndværk, og gør sig umage - for smagen og for bæredygtigheden: Det er Jacob, Per, Poul, Sjak, Tine og Dorthe der har gjort sig umage og har lavet de ting vi spiser her. 

Vores råvarer har rejst under et par hundrede kilometer ind til byen. Det er svært at forestille sig en mere bæredygtig grillaften - her er ingen varer (udover selvfølgelig olivenolien) der har rejst tværs over europa eller endnu længere fra.

Tilbage til toppen