Levering torsdage i Københavnsområdet. Bestil senest onsdag kl. 12. Levering: 49kr - Gratis over 750 kr. Læs mere.

Grøn salat med kylling (forret/hovedret efter sult)

undefined

Tilberedningstid: Ca 25 minutter

Ingredienser:

1 stort salathoved

4 æg

1 kyllingebryst

100 gr ribs

¼ dl vand

50 gr honnning

1 kvart Tommelille

En lille dusk esdragon

En lille dusk bronzefennikel

1 æggeblomme

Aeblecidereddike

Olivenolie

Tag vand og bland med honning. Varm op til det er opløst. Blandt med de skyllede og nippede ribs - en art ‘rysteribs’. Steg det saltede og pebrede kyllingebrystet i olie. Sæt vand over - tilsæt evt et mikroskopisk skvæt eddike i. Pocher de fire aeg og køl dem af. Vask salaten grundigt og riv den i mundrette stykker. Rør en dressing på den stuevarme æggeblomme og eddiken, tilsæt olien lidt efter lidt under løbende piskning. Smag til med salt og peber. Anret det hele i en stor skål, hæld først dressingen udover, derefter ryste ribsene og riv osten over salaten i store flager.

NB. Hvis du har lidt daggammelt brød, så skær det i små tern, rist det i smør eller olie - evt med lidt ekstra esdragon i - og lav croutoner af det. Det vil også passe super fint her.

Tilbage til toppen