Pick-up og levering torsdag i Københavnsområdet. Bestil senest onsdag kl. 12. Levering: 49kr - Gratis over 750 kr. Læs mere.

Om os

Kan du også lide at spise godt? Velsmagende? Sundt og nærende? Knasende friskt? Ansvarligt?

Det kan vi også. Det tror vi der er mange, der både kan og vil. Derfor vil vi hjælpe dig nærmere på den virkelighed der findes på gårdens præmisser. 

Det fremgår sjældent, hvornår dine grøntsager er høstet. Hvor de egentlig kommer fra. Hvilke kemiske stoffer de er blevet behandlet med. Hvordan de har fået næring. Hvad dit højreb fik at spise da det var en kalv. Hvad grisen mon har fået medicin for. Hvor gammel din kylling var da den blev slagtet. Hvordan pakning og emballage påvirker kvaliteten af dine fødevarer.

Frisk fra Gården forbinder de allerbedste fødevareproducenter med kvalitetsbevidste og ansvarlige forbrugere. Vi vil bringe enestående producenters passion ud til de spiseborde, der værdsætter deres arbejde. 

Vi er etableret i marts 2020. Vi vil udvikle det landbrug, hvor glæden ved de gode produkter, det frie land og til naturen er i højsædet. Hvor jorden styrkes, regenereres, ved dyrkningen - og hvor konsekvensen er et bæredygtigt miljø, højere biodiversitet samt sundere og mere næringsholdige fødevarer. Fødevarer der helt grundlæggende smager bedre. Fordi kvalitet kan smages! 

Vi vil en tættere forbindelse mellem producenter på gårdene og forbrugerne i byerne. Vi vil bidrage til at vi som forbrugere forstår hvad vi spiser. Hvor vores mad kommer fra og hvordan den er fremkommet. Og vi vil gerne have at flere mennesker spiser godt. 

Kan du også lide at spise godt? Det kan vi. Vi hedder Isabelle, Jeppe og Adam og har sammen startet Frisk fra Gården. Vi håber du vil kunne lide vores koncept - og hvis du har gode ideer til at gøre det endnu bedre, vil vi meget gerne høre fra dig

Velkommen til - og velbekomme!

 

 

Tilbage til toppen