Kan du også lide at spise godt? Velsmagende? Sundt og nærende? Knasende friskt? Ansvarligt?

Det kan vi også. Det tror vi der er mange, der både kan og vil. Derfor vil vi hjælpe dig nærmere på den virkelighed der findes på gårdens præmisser. 

Vi er etableret i marts 2020 med ambitionen om at skabe et mere ærligt fødevaresystem. Vi vil sikre adgang til produkter fra de landbrug, hvor glæden ved kvalitet, det frie land og til naturen er i højsædet. Hvor jorden styrkes, regenereres, ved dyrkningen - og hvor konsekvensen er et bæredygtigt miljø, højere biodiversitet samt sundere og mere næringsholdige fødevarer. Fødevarer der helt grundlæggende smager bedre. Fordi kvalitet kan smages! 

Vi vil en tættere forbindelse mellem producenter på gårdene og forbrugerne i byerne. Vi vil bidrage til at vi som forbrugere forstår hvad vi spiser. Hvor vores mad kommer fra og hvordan den er fremkommet. Og vi vil gerne have at flere mennesker spiser godt. 

Kan du også lide at spise godt? Det kan vi. Vi hedder Isabelle, Jeppe og Adam og har sammen startet Frisk fra Gården. Vi håber du vil kunne lide vores koncept - og hvis du har gode ideer til at gøre det endnu bedre, vil vi meget gerne høre fra dig

Velkommen til - og velbekomme!