Bestil før onsdag kl 12 og modtag dine varer torsdag. Minimumskøb 250 kr. Levering i Kbh, Frb, Brønshøj, Vanløse, Gentofte og Hellerup for kun 29 kr. lige nu - gratis ved køb over 500 kr.

Knuthenlund

Knuthenlund

Ildsjælen Susanne Hovmand-Simonsen driver Knuthenlund. Fokus er på biodynamisk frugt og grønt, med afsæt i de lokale sorter. I dag er der færre hektar og produkter end tidligere, men ambitionerne og kvaliteten er den samme fra den nye base på Dalbygård. Fede, næringsholdige lollandske lermarker og placeringen tæt på Smålandsfarvandet med salt fra vandet, giver jordene en høj bonitet. Det kan smages.

Knuthenlund er smagen af umage, vitalitet og ren samvittighed

Susanne opsummerer, at Knuthenlund er smagen af umage, vitalitet og ren samvittighed. Alle produkter fra Knuthenlund er 100 procent biodynamiske og skabt gennem bæredygtige processer, der sikrer høj kvalitet, stor smag og rene produkter.

Vitalitet er nøgleordet, og hvor mange danske landbrug har lagt om til specialisering, har Knuthenlund trukket i den modsatte retning og skabt rammer for, at dyrene og naturen, lever side om side i harmoni med hinanden.

Susanne brænder for at skabe mad med vitalitet. Ifølge Susanne er den kunstige tilførsel af begrænsede næringsstoffer med til at reducere kvaliteten af det vi spiser. Køer på græs får f.eks. højere celletal. Gode fødevarer giver ikke bare øget livskvalitet - de skærper også immunforsvaret og giver livslængde.

De mange solskinstimer på Lolland er også med til at give højere proteinindhold i kornet og flere sukkerstoffer i grøntsagerne.

Fokus er på biodynamiske frugt og grøntsager, og særligt de gamle lollandske ærtesorter. 

Se vores produkter fra Knuthenlund 

Liquid error: product form must be given a product
Biodynamisk og økologisk Timian fra Knuthenlund friland
Biodynamisk og økologisk Timian fra Knuthenlund friland

Biodynamisk timian - 1 bundt a ca 50 gram

39,00 kr
Tilbage til toppen