Mangholm

Mangholm

Gården Mangholm er et økologisk landbrug ikke langt fra Hillerød, der drives af familien Hage. Tine er den daglige leder af Mangholm og fokuserer på bevaring af de gamle danske husdyrracer, naturpleje og formidling. Som Tine siger, Mangholm er ‘et landbrug i menneskeskala, ikke i traktor-skala’.

Fokus på biodiversitet

Landbruget er regenerativt - det handler ikke bare om at høste, men også om at så - også til de fremtidige generationer. Det betyder at jorden dyrkes nænsomt på naturens præmisser med fokus på biodiversitet, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer. Og det kan i sidste ende smages. Hvilket er hvorfor Mangholm leverer grønt til bestjernede grøntsagsrestauranter som Geranium og andre toprestauranter.

Den alsidige drift egner sig fint til bevaring af de gamle husdyrracer. Det er nøjsomme dyr med deres naturlige instinkter i behold. Det er de gamle Røde Danske Malkekøer, Ertebøllefår, Danske Landhønehøns og Gamle Danske Sortbrogede Landracesvin. Desuden holdes Danske Landænder, Islandske heste, en hund og katte.  

Mangholm
Mangholm

Se vores produkter fra Mangholm 

økologisk havregryn fra mangholm frisk fra gården
økologisk havregryn fra mangholm frisk fra gården
Økologiske havregryn - 1 kg

Økologiske havregryn - 1 kg

Mangholm

29,00 kr