Bestil før onsdag kl 12 og modtag dine varer torsdag. Minimumskøb 250 kr. Levering i Kbh, Frb, Brønshøj, Vanløse, Gentofte og Hellerup for kun 29 kr. lige nu - gratis ved køb over 500 kr.

Mangholm

Gården Mangholm er et økologisk landbrug ikke langt fra Hillerød, der drives af familien Hage. Tine er den daglige leder af Mangholm og fokuserer på bevaring af de gamle danske husdyrracer, naturpleje og formidling. Som Tine siger, Mangholm er ‘et landbrug i menneskeskala, ikke i traktor-skala’.

Fokus på biodiversite

Landbruget er regenerativt - det handler ikke bare om at høste, men også om at så - også til de fremtidige generationer. Det betyder at jorden dyrkes nænsomt på naturens præmisser med fokus på biodiversitet, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer. Og det kan i sidste ende smages. Hvilket er hvorfor Mangholm leverer grønt til bestjernede grøntsagsrestauranter som Geranium og andre toprestauranter.

Den alsidige drift egner sig fint til bevaring af de gamle husdyrracer. Det er nøjsomme dyr med deres naturlige instinkter i behold. Det er de gamle Røde Danske Malkekøer, Ertebøllefår, Danske Landhønehøns og Gamle Danske Sortbrogede Landracesvin. Desuden holdes Danske Landænder, Islandske heste, en hund og katte.  

Mangholm Porrer skud
Mangholm Gården

Se vores produkter fra Mangholm

Liquid error: product form must be given a product
Tilbage til toppen