Levering torsdage i Københavnsområdet. Bestil senest onsdag kl. 12. Levering: 49kr - Gratis over 750 kr. Læs mere.

Om gårdene

Vi har udvalgt de bedste fødevareproducenter til dig fra Sjælland og øerne. De er udvalgt fordi de tager ansvar for det levende i økosystemerne omkring dem - og fordi vi kender dem, kan vi stå inde for hvordan de arbejder. Og de sætter alle en ære i at levere fødevarer af den allerhøjeste kvalitet.

Frisk fra Gårdens producenter bidrager positivt - ikke negativt - til udviklingen af miljø, biodiversitet, jordkvalitet og dyrevelfærd. Og samtidig får du sundere produkter med et højere næringsindhold og en bedre smag.

Knuthenlund

Ildsjælen Susanne Hovmand-Simonsen driver Knuthenlund med fokus på biodynamisk frugt og grønt. Afsættet er i de lokale sorter fra Lolland.

Læs mere

Vidarslund

Sjak leder Vidarslund Gartneri der er et biodynamisk og økologisk gartneri ikke langt fra Faxe. Her dyrkes der både frugt og grønt i væksthuse og på friland.

Læs mere

KysØko

Anders og Susanne dyrker frugternes rå udtryk ved Kyse Overdrev nord for Næstved. De dyrker særligt æbler - mere end 70 forskellige sorter har de på ca. 8000 æbletræer.

Læs mere

Mangholm

Tiner driver Mangholm, et økologisk ‘landbrug i menneskeskala, ikke i traktor-skala’. Mangholm har fokus på gamle danske husdyrracer, naturpleje og formidling.

Læs mere

Bellingehus

Verner Andersen har drevet sin frugtplantage biodynamisk og økologisk i over 25 år og er et forbillede i at bygge sin drift på udviklingen af de lokale økosystemer.

Læs mere

Den Grønne Verden

Gert har altid arbejdet med jorden og sønnen Asger er uddannet kok. Passionen, ansvarligt dyrkede råvarer og den enestående smag udgør fundamentet for Den Grønne Verden.

Læs mere

Dalbakkegård

Dorte og Bryan driver slægtsgården Dalbakkegaard sammen med fokus på store økologiske frilandskyllinger der går frit på engene samt ænder til højtiderne.

Læs mere

Lammehave økologi

Jacob dyrker korn og grøntsager på Falster, primært gamle danske sorter med fokus på smag og intensitet. Der lægges æg i hønseriet, og slagtes lam i sæsonen.

Læs mere

Hårbølle Mejeri

Per producerer oste og yoghurter på Hårbølle Mejeri efter de bedste håndværksmæssige traditioner, baseret på lokale råvarer fra Møn.

Læs mere

Copenhagen Winery

Søren og Morten er to tidligere kokke der laver mousserende vin, cider og andre sjove alkoholiske drikke baseret på lokale frugter og blomster med base i Lynge.

Læs mere

Copenhagen Goat Milk

Claus og Summer har opbygget en enestående produktion af gedemælk, oste og meget andet godt. Gederne er oprindelig dansk landrace og går frit sammen med deres kid.

Læs mere

Steffenskilde

Steffenskilde blev som en af de første gårde biodynamisk tilbage i 1952. De to brødre Karl-Steffen og Johannes dyrker i dag enestående korn og kvæg på gården.

Læs mere

Knuthenlund

Ildsjælen Susanne Hovmand-Simonsen driver Knuthenlund med fokus på biodynamisk frugt og grønt. Afsættet er i de lokale sorter fra Lolland.

Læs mere

Vidarslund

Sjak leder Vidarslund Gartneri der er et biodynamisk og økologisk gartneri ikke langt fra Faxe. Her dyrkes der både frugt og grønt i væksthuse og på friland.

Læs mere

KysØko

Anders og Susanne dyrker frugternes rå udtryk ved Kyse Overdrev nord for Næstved. De dyrker særligt æbler - mere end 70 forskellige sorter har de på ca. 8000 æbletræer.

Læs mere

Mangholm

Tiner driver Mangholm, et økologisk ‘landbrug i menneskeskala, ikke i traktor-skala’. Mangholm har fokus på gamle danske husdyrracer, naturpleje og formidling.

Læs mere

Bellingehus

Verner Andersen har drevet sin frugtplantage biodynamisk og økologisk i over 25 år og er et forbillede i at bygge sin drift på udviklingen af de lokale økosystemer.

Læs mere

Den Grønne Verden

Gert har altid arbejdet med jorden og sønnen Asger er uddannet kok. Passionen, ansvarligt dyrkede råvarer og den enestående smag udgør fundamentet for Den Grønne Verden.

Læs mere
Dalbakkegård

Dalbakkegård

Dorte og Bryan driver slægtsgården Dalbakkegård sammen med fokus på store økologiske frilandskyllinger der går frit på engene samt ænder til højtiderne.

Læs mere
Lammehave økologi

Lammehave økologi

Jacob dyrker korn og grøntsager på Falster, primært gamle danske sorter med fokus på smag og intensitet. Der lægges æg i hønseriet, og slagtes lam i sæsonen.

Læs mere
Hårbølle Mejeri

Hårbølle Mejeri

Per producerer oste og yoghurter på Hårbølle Mejeri efter de bedste håndværksmæssige traditioner, baseret på lokale råvarer fra Møn.

Læs mere
Copenhagen Winery

Copenhagen Winery

Søren og Morten er to tidligere kokke der laver mousserende vin, cider og andre sjove alkoholiske drikke baseret på lokale frugter og blomster med base i Lynge.

Læs mere
Copenhagen Goat Milk

Copenhagen Goat Milk

Claus og Summer har opbygget en enestående produktion af gedemælk, oste og meget andet godt. Gederne er oprindelig dansk landrace og går frit sammen med deres kid.

Læs mere
Steffenskilde

Steffenskilde

Steffenskilde blev som en af de første gårde biodynamisk tilbage i 1952. De to brødre Karl-Steffen og Johannes dyrker i dag enestående korn og kvæg på gården.

Læs mere
Tilbage til toppen