Selve ideen er, velsagtens som så meget andet, produktet af god mad og rødvin i muntert selskab. I kombination med en fælles ambition og et drive for at skabe noget eget, som del af noget større. 

Vi synes sådan set selv vi havde lagt en god plan tilbage ved udgangen af 2019. Og i et lidt inde i året stoppede vi så i vores gode jobs for at fokusere på Frisk fra Gården. Så kom Corona-krisen og smittede hele verden med en større disruptiv kraft end Google på psykedeliske Karl Johan-svampe. Og vi tænkte: Når det blæser bygger man vindmøller. Og tilpassede så vores forretningsplan og byggede forretningen op på 3 uger, oven i børnepasning og alt det andet. Så vi starter i beta :) Vi håber I vil hjælpe os videre og sikre at vi er på rette spor.

Os i kerneteamet går en del år tilbage. Jeppe og Adam har studeret sammen for ca. en million år siden. Isabelle og Adam mødte hinanden i Paris for snart ti år siden. Jeppe har styr på salg og det kommercielle. Isabelle er e-commerce og digital markedsføringsekvilibrist, også indenfor gastronomi og livsstil med afsæt i Frankrig. Adam tager sig af resten... Og så prøver vi os frem efter bedste evne!