Det fremgår alt for sjældent, hvornår dine grøntsager er høstet. Hvor de egentlig kommer fra. Hvilke kemiske stoffer de er blevet behandlet med. Hvordan de har fået næring. Hvad dit højreb har fået at spise. Hvor længe kalven fik lov at dige hos sin mor. Hvad grisen mon har fået medicin for. Hvor gammel din kylling var da den blev slagtet. Hvordan pakning og emballage påvirker kvaliteten af dine fødevarer.

Frisk fra Gården vil forbinde de allerbedste fødevareproducenter med kvalitetsbevidste og ansvarlige forbrugere. Vi vil bringe enestående producenters passion ud til de spiseborde, der værdsætter deres arbejde. 

Vi tror på at:

  • God mad en uadskillelig del af livet, af vores sociale relationer og af vores kultur. Så vi insisterer på at vi køber mad der er produceret respektfuldt og at vi har respekt for det vi spiser.

  • Vi er overbeviste om at fødevarer simpelthen bare bliver bedre at være lavet på kærlighed og jord, sol og god energi.

  • Vi tror på de videnskabelige og sociale fremskridt, men vi tror også på at smag, næringsværdi, og indre kvalitet ved siden af produktionseffektivitet. 
  • Vi tror på en tættere forbindelse mellem dig som forbruger og vores  fødevareproducenter vil give både bedre mad og bedre madoplevelser. Derfor insisterer vi på at fortælle mere af historien om hvert enkelt vares rejse frem til spisebordet. 

  • Vi reducerer spild af ressourcer markant i alle led af værdikæden. Vi skærer flere led af distributionskæderne for at reducere transport og sikre friskere varer. Ved at skabe en øget nærhed mellem forbrugere og fødevarer tror vi også på at ressourcebevidstheden øges i de enkelte husholdninger.

  • Vi vil fremme en bæredygtig fødevareproduktion. Derfor er gennemsigtighed i landbrugs- og produktionsmetoder en vigtig forudsætning for et ansvarligt forbrug - herunder også i forhold til klima, miljø, biodiversitet samt sunde og sikre fødevarer. 

 Vil du læse mere om vores tanker om gode fødevarer? så få flere ord på her.